Fler och fler möten hålls med teknikens hjälp. Speciellt under pandemin blev det allt vanligare att folk arbetade hemifrån. Med det kom även för många nya program som till exempel Microsoft Teams. Om du behöver hjälp med Teams kan du klicka dig vidare online.

Att använda Teams

Om du vill kunna vara i kontakt med dina arbetskollegor även då ni inte befinner er på samma plats är Teams ett bra alternativ. Det finns såklart också andra plattformar ni kan använda er av. Teams är dock ett behändigt sätt att sköta kommunikationen med. Ni kan välja om ni vill se varandra eller endast prata. Samtidigt som du kan skriva till dina kollegor snabbt och enkelt.

Arbeta hemifrån

Det blir allt vanligare att ha kontoret hemma. Nu har också allt fler blivit vana vid att kunna sköta arbetet från hemmet. Det kan finnas flera stressmoment med att sköta jobbet hemifrån. Trots det säger de flesta att stressen har minskat jämför med att befinna sig på arbetsplatsen.

Många arbeten kan du också lätt sköta utan att ha ett kontor att gå till. Givetvis finns de även de som kräver att du måste vara på plats, servicearbete till exempel. Men så länge det fungerar är det fullt möjligt att vara hemma.