Även om vi idag lätt kan få kontakt med andra genom nätet är fortfarande affärsresor aktuella. Det är trots allt inte samma sak att göra affärer via en datorskärm som öga mot öga. Att planera resor kan kännas krångligt och tidskrävande. Om du vill göra reseplaneringen enklare klicka här.

Flygresor

Än idag är det nästan ett måste att ta flyget för affärsresan. Tidsmässigt går det oftast fortare och alla vill spara tid. Miljöaspekten i att välja flyg har dock påverkat valet av transport. Inrikesflygen har inte längre lika många passagerare. Men har du ett affärsmöte utomlands kan det vara krångligare att ta sig dit utan flyg. Internationella samarbeten ökar och med det även flygresorna.

Åk med tåg i Europa

Då du ska på affärsresa inom Europa, eller inom Sverige är tåg ett bra alternativ. Allt fler företag väljer att satsa på tågresor istället för flyg. Den populäraste rutten idag med tåg är Stockholm-Malmö-Köpenhamn. Det är alltså inte enbart inom Sverige folk väljer tåg. Utan du tar dig även smidigt över till grannländerna. Om du inte vill sitta hela dagen på tåget och förlora dyrbar tid, kan du välja nattåget. Stig ombord på tåget, gå och lägg dig och vakna vid din destination.