Är du egenföretagare, eller säljare på en större firma? Då kan visitkort helt klara vara något ni borde titta på. Visitkort är en alltmer sällsynt syn i en alltmer digitaliserad värld.

Att kunna ge sin potentiella kund ett fysiskt visitkort kommer garanterat vara uppskattat. Din kund kommer se dig som en riktigt seriös person som är villig att ta det extra steget bara för att ge kunden en mer autentisk köpupplevelse. Även om LinkedIn och e-post är smidigt, så är ett hederligt gammalt visitkort en välkommen överraskning för många.

Vart kan du finna bra visitkort?

Du kan ta en titt på utbudet här. Visitkort ska vara personliga, och både återspegla dig som person och ditt företag. Jobbar du inom industrin kanske ett mer neutralt typsnitt kan passa bättre än ett mer flashigt med färger och former. Å andra sidan, om du är egenföretagare och jobbar med färg och form, så kan du kanske använda något ur din egen portfölj?

Valen är oändliga, och i slutändan är det bara du som kan hitta rätt visitkort för just dig och din verksamhet. Oavsett val, så kommer alltid ett visitkort vara ett välkommet tillskott för dig och dina kunder.