Har det blivit dags att ta dina animationsfärdigheter till nästa nivå? Då kan det vara en god idé att rusta upp ditt hemmakontor. Om du planerar att skapa dina animeringar hemifrån kommer rätt utrustning att förenkla ditt arbete och göra det både roligare och effektivare. Gör ditt hemmakontor till en favoritplats, oavsett om det rör sig om extrajobb, heltidsjobb eller studier.

Rätt utrustning för ditt hemmakontor

Först och främst behöver du en pålitlig dator och en bra skärm i anpassad höjd. Om du planerar att arbeta hemifrån under en längre period är även ergonomisk utrustning en viktig del i ditt hemmakontor. Med en riktigt bra kontorsstol och ett bra skrivbord förbättrar du din arbetsställning. För att undvika onödig stress är bra förvaring ett enkelt sätt att hålla ordning på dina saker. En rörig arbetsyta kan störa koncentrationen på jobbet och bör undvikas.

Gör arbetsplatsen till en inspirerande miljö

Man får heller inte glömma att hemmakontoret ska vara en inspirerande plats. Det är trots allt här du kommer att skapa ditt nästa animerade mästerverk. Sätt din prägel på din arbetshörna och gör den så trivsam som möjligt. Läs mer här för att hitta det du behöver till ditt hemmakontor.